Plankstek och chokladbollar

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en bra söndag. Jag tog en sovmorgon fram tills 10 vilket var längesedan jag gjorde!! Brukar oftast gå upp vid 8-9 även på helgen, just eftersom att jag nästan alltid har något planerat alternativt ska plugga. Men idag så jobbade R, familjen skulle städa hemma och jag hade inte allt för mycket plugg att göra. Så jag tog sovmorgon! Klev faktiskt inte ens upp ur sängen förens 10.30, underbart!! Sen dess har jag hunnit göra klart en skoluppgift, skickat in den, varit på längre promenad med Polly i slasket, ätit plankstek med familjen och jag o R har nu precis bakat chokladbollar. Fick ett sug, haha.

Tycker det har varit en riktigt bra helg. Både fart igår med babyshower och sedan Birsta och nu en lugn dag hemma idag, vilket jag också behövde. Så känner mig redo för en ny vecka även fast jag har hur mycket planer som helst. Det jag ser fram emot mest är en manikyr tid som jag och mamma har bokat in på onsdag och sedan en pizzakväll hos mormor & morfar på lördag. Kommer nog bli en fantastisk vecka, vilket jag hoppas att ni får. Men juste!! Jag beställde även hem massor av nytt porslin idag! Jag fick ett presentkort på Cervera av mormor & morfar i födelsedagspresent och nu när jag hade 25% rabatt på ett helt köp så passade jag på att shoppa loss!! Vill ni se porslinet när jag fått hem det?? Stor kram.


Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Men det där såg då bra gott ut!! 😃 Kram
siliiins.blogg.se/
fridachristinas
fridachristinas,
Men asså huuur gott såg inte det där ut att vara!? MUMS <3 Lät också så skönt med en riktigt sovmorgon! Kram på dig vännen <3
nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229