Redovisningen

Två nya favoriter i nagel-väg. En primer som ska jämna ut färgen på naglarna samt få nagellacket att sitta bättre och sedan mitt nya favoritlack. Det är sååå fin röd färg!! Rekommenderas.

Hej fina ni. Hoppas att eran onsdag har varit superbra. Det har varit jättemycket krångel med bloggportalen nouw som jag använder mig utav, därav så blev det väldigt tomt här idag. Försökte få upp ett inlägg fyra gånger men sen gav jag upp. Hur som helst så var det idag dags för presentationen och jag blev såå himla nervös just innan. Jag är ju inget fan av att prata inför folk, så då kan man ju tänka att det ska bli mycket enklare när det är genom en datorskärm, men nej. Haha. Alltså det var SÅ jobbigt att prata ut i ingenstans. Man hade inte webbkameran på så man såg inga människor som nickade med och hörde ingen som sa "mm, aa" eller liknande. Så tappade bort mig och kommer inte ihåg vad jag sa alls, men det är i alla fall avklarat nu. Tror vi skulle få betyg inom 2 veckor så jag väntar spänt.

Utöver det så har jag varit en sväng till Ica och handlat middag samt lagat den, men annars har jag bara varit hemma och pluggat, en lugn men effektiv dag. Jag skulle ju egentligen träffa en vän igår för en fika men hon fick förhinder så vi har skjutit upp det till i morgon istället! Så torsdag blir det plugg, fikadejt och sedan bodypump pass 2 denna vecka. Fredagen kommer också bestå av plugg men sen ska jag även iväg till Gurli för fika och prommis. Så mysigt! Nu ska jag ta och kika lite youtube, sen blir det direkt ner i sängen. Gonatt. Kram.

Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
Förstår känslan. Jag tycker också redovisningar är jobbigt. Hoppas det gick bra ändå. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
happyM
happyM,
Tusen tack finis ❤️❤️
nouw.com/happym
Jasmine
Jasmine,
Fina nagellack!

Svar: Tack för dina fina ord. <3 Nu finns nya inlägg publicerade i bloggen - välkommen in!

Kram
rosanatt.blogg.se
happyM
happyM,
Åh tack så glad jag blir ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229