Saknad bästavän

Hej hurni. Varför rättar alltid min dator det till "hörni", haha. Jag vill ju ha det med ett u bara för att folk klagar på det, haha. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en fin dag idag, det har jag. Jag spenderade förmiddagen tillsammans med min bästavän på stan. Vi gick och kikade på mellandagsrean och lunchade på Innergården, supermysigt verkligen. Hon bor ju många timmar bort nu, men trots det och att vi inte får träffas på flera månader så känns allt precis som vanligt när hon kommer tillbaka, underbart.

Efter att ha hängt med Frida i några timmar så tog jag bilen hem, men hann bara vara hemma i en timme innan det var dags att fara iväg igen. Filip ska som sagt ha gäster ikväll (förfest) så vi i familjen fick ta vårt pack och dra hemifrån. Jag och R for direkt iväg till Birsta för att kolla rean, det var dock kaos. Sååå galet mycket folk!! R fyndade en t-shirt men jag hittade inget annat än en plånbok som mamma ville att jag skulle köpa. Men det mår mitt bankkort bra av, haha. Efter Birsta så for vi hem till mormor och morfar och det är där jag är just nu. Vi har precis käkat middag och sitter och kollar tv:en, jag drog även med R ut en sväng för att ta några snabba bilder. Det är ju så himla kul att ha något att redigera på lager. Ha en fantastisk fredagskväll fina ni. (Om inlägget blev lite luddigt så beror det på att jag är supertrött). Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha kan bli så irriterad på datorn ibland hur den rättar det man skriver :'D Kan tänka mig att det är sjukt mycket folk nu under rean, har inte varit och kikat på den än tyvärr men ska försöka!! Stor kram och ha en underbar kväll hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Haha same!!! Stor kram finaste ❤️❤️
nouw.com/happym
Naatly
Naatly,
Så underbart med såna där vänner! Guld värt 😍 Låter som en väldigt mysig dag! Massa kramar
nouw.com/naatly
happyM
happyM,
Åh ja verkligen ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229