Shopping-lördag

Det blev en riktig shoppingdag för mig och mamma i lördags. Vi skulle ta en sväng till köpcentret i Sundsvall, Birsta. För att handla kompostgaller till att täcka hallen och för att täcka olika kablar från lille Polly som gnager på allt i sin väg. Vi skulle även köpa ny sele till Polly samt handla mat inför farsdag. Dock blev det lite mer än så. Haha. Vi började med att gå in på Birsta City där mamma handlade skor och jag köpte en adventskalender ifrån Rituals från mig och Rizvan till mamma. Wow, till hur fin den är och till hur glad mamma blev! Älskar att överraska. Vi passade även på att ta en riktigt mysig fikastund på Charm, det behövde vi och fikat var jättegott. Sedan bar det vidare för inhandling av en jacka till lillebrorsan och för att köpa massvis med olika saker till Polly. Det blev en ny sele, ny hundbädd, mat, tuggben och trimmer. Sedan avslutade vi med att köpa det vi kom för, kompostgaller och för att handla mat på Citygross. Jag passade under tiden mamma mathandlade att springa in på Dollarstore. Var ju sååå längesen jag var där. Vart dock väldigt besviken, tycker hela affären har förfallit samtidigt som priserna hade stigit rejält. Hm. men nu vet jag det.

Det vart i alla fall en riktigt mysig dag så det spelade ingen roll att det var SJUKT mycket folk på varenda affär vi gick in i. Skulle gärna göra om den dagen. Men det var såklart skönt för oss att få komma hem sedan till familjen och till lille Polly. Selen passade verkligen henne perfekt så det var riktigt bra. Hoppas ni mår underbart. Kram.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Älskar verkligen att överraska jag också, så kul!! <3
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Ellerhur!! Kan verkligen vara det som gör livet bättre ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det låter ju som en perfekt shoppingdag!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Visst gör det!! 😊 <3
nouw.com/happym
escali
escali,
mysigt! <3
nouw.com/escali
happyM
happyM,
Verkligen!! 😊 <3
nouw.com/happym
Matilda Berlin,
Men guu så mysigt det låter =) Kram <3
matildaberlin.se
happyM
happyM,
Åh ellerhur! Kram <3
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha det blir då alltid mer än vad man räknade med från början 😉 Åh vad fint gjort av dig att överraska! Att överraska är verkligen det bästa som finns, man blir så glad ända in i själen. Låter som att ni hade en helt underbar dag 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Haha ellerhur!!! Håller verkligen med dig <3
nouw.com/happym
eliassonellen
eliassonellen,
Så mysigt!! <3
nouw.com/eliassonellen
happyM
happyM,
Verkligen!!😍 <3
nouw.com/happym