TOMMY JEANS

Nämen, kolla vilken godbit som checkat in i min garderob. Är säker på att det här kommer bli ett välanvänt plagg i min höstgarderob! Har redan hunnit använda den två dagar och hämtade ut den i fredags, haha. Jag har varit en blus-tjej de senaste åren och det har typ varit det enda jag köpt och det ända jag burit. Men nu har jag lixom klivit ut ur den blus-perioden och upptäckt att jag saknar de här gosiga kläderna. Så nu är det verkligen bara såna kläder jag går i istället.

Satt för någon dag sedan och kollade youtube och kom plötsligt över en tjej som hade denna och kände bara att den måste jag ha, haha. Var dock rädd att den skulle vara superdyr, men eftersom att hon hade ett samarbete med "bestsecret" som jag är medlem på sedan tidigare så misstänkte jag att det skulle vara endel rea, vilket det också var! Så denna köpte jag för ungefär 500kr och jag är jättenöjd verkligen. Rekommenderar den starkt! Den är jättegosig. Dock kan det vara bra att veta att den är ganska så stor i storleken (i alla fall på min kropp med en relativt kort överkropp) så den blir väldigt pösig när man viker in den. Men jag trivs med det! Hoppas ni har en jättefin måndag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så himla fin ju! Kan tänka mig att den passar dig perfekt ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh bästa du ❤️ Kram
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Neej men nu blev jag avis kan jag tala om!! SHIT så snygg den är, och hur gosig nu ihöst?? Kan verkligen kalla detta kap till det priset du fick den till, wow <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åhh bästa du ❤️❤️ Hihi ellerhur!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229