Uppdatering om FitBit

Godmorgon underbara ni. Nu har jag haft min FitBit i några dagar och jag måste verkligen säga att jag är så himla nöjd!! Jag är positivt överraskad över hela armbandet och det har verkligen gjort mig mer motiverad. Så kul att kunna se hur många kilometer mina promenader är och dessutom så älskar jag att jag kan se min sömn! Jag vet inte varför jag har haft så dålig koll, men jag brukar alltid vara lite förvånad över hur trött jag är på helgerna när jag egentligen har sovmorgon. Men nu i helgen så såg jag ju att jag faktiskt sov färre timmar under helgen än vad jag normalt gör på vardagar, haha. Så det ska jag ändra på. Dessutom så har vi börjat somna vid 23 nu på vardagar istället för 00 vilket också känns bättre. En till rolig sak till klockan är att jag beställde hem några armband att ha i reserv! Jag hade ett vitt till min Apple Watch som jag älskade, så jag bytte faktiskt det svarta till ett vitt nu med, så nöjd! Det var superbra priser så jag länkar dem under bilderna!

Idag har jag inga planer utöver plugg. Jag är så himla trött och tror att det beror mycket på att jag känner mig stressad över både skolan och över framtiden. Det är en så himla skum period att vara i, när man vet att skolan tar slut och man inte vet vart jag hamnar efter sommaren. Men det får bara lösa sig! Ha en jättefin dag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Ajli,

Kan jag få vara så gammal och tipsa om att boka ett vägledningssamtal med din SYV? Jag är själv studie- och yrkesvägledare och försöker uppmuntra mina elever att komma till mig så vi kan få hjälpa till att sortera i alla tankar. Eller att bara få sucka och ha valångest tillsammans med någon!

Så kul att du gillar ditt fitbit 😃 Det ser supersnyggt ut!

ajlimuller.se
happyM
happyM,
Självklart, tusen tusen tack för tips!! Ska söka upp SYV direkt! ❤️❤️
nouw.com/happym
santonia
santonia,

Är verkligen nyfiken på en FitBit! Den ligger ju helt klart på önskelistan nu

nouw.com/santonia
happyM
happyM,
Åh jag är så nöjd ❤️
nouw.com/happym
saranilsander
saranilsander,

Åh vad roligt att du är så nöjd med den! Känner igen mig i den stressen, men det som hjälper mig bäst är att prata eller diskutera det med någon, mamma, kompis, syv, någon så inte allt bara snörrar i ens huvud <3

nouw.com/saranilsander
happyM
happyM,
Åh tack för tips, det är så himla sant ❤️❤️
nouw.com/happym
Enna,

Men så kul att du är nöjd 😊

sayyeastofashion.blogg.se
happyM
happyM,
❤️❤️
nouw.com/happym
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh har också en fitbit, älskar den <3 Se hur min sömn varit under natten och mitt tempo under promenaderna. Finns så många olika funktioner på den!

nouw.com/louiseedling
happyM
happyM,

Åhh ja så himla bra!! ❤️

nouw.com/happym
fantasyfoto
fantasyfoto,

Men åh vad roligt att du är nöjd <3

nouw.com/fantasyfoto
happyM
happyM,
❤️❤️
nouw.com/happym
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Åh vad jag känner igen mig i den stressen... Jag själv är en stressmänniska och jag stressade något otroligt under hela min gymnasietid. Jag tog studenten i somras och kan relatera så mycket till det här med att känna sig stressad/orolig för framtiden och vart man ska hamna. Men allting kommer att falla på plats för dig så småningom! Ta hand om dig!

nouw.com/emiliakarlsson
happyM
happyM,
Tusen tack fina du, så lugnande att få höra ❤️❤️
nouw.com/happym
lisebrevik ,

Så sinnsykt gøy 😃

lisebrevik.no
happyM
happyM,
❤️❤️
nouw.com/happym
aliceemericsson
aliceemericsson,

Kul att kunna byta armband och att du är så nöjd! ^^ Själv är 23 sent för att vara mig, haha, brukar nästan alltid somna vid 21.30-22, och sedan upp 6-6.30 på morgonen! <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Åh ja verkligen ❤️ Haha åh jag förstår dig, verkar vara många som går och lägger sig i bättre tid, kanske borde försöka med det jag med ❤️ Kram
nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Jag skulle personligen aldrig ha en smartklocka eftersom jag skulle bli för stressad av att ha en med allt vad det innebär. Hoppas att den där nya blir bättre för dig än vad din förra var.🥰

nouw.com/mynameisjossan