Upptäckt guldgruva

Hej fina ni. Redan tisdag?? Som vanligt så går tiden alldeles för fort. Jag spenderade faktiskt nästan hela helgen framför datorn med plugg. Hade en uppgift som skulle in igår så nu är den inskickad och jag kan äntligen andas ut. Sen sist vi pratade så har jag faktiskt hunnit varit på ett nytt café två gånger, haha. Jag tror jag skrev till er senast i torsdags? Så i fredags var det dags för mig att åka iväg och fika med en vän som flyttat till Uppsala men som var här på besök under en vecka. Så himla mysigt! Vi bestämde oss för att fika på ett café som ligger här i området vi båda bor, istället för att åka in till stan. Cafét heter "Bröderna bommen". Vi båda tog en varsin bulle och en dricka och för det blev det 38kr var. Vilket är såååå mycket billigare än i stan, tänker att samma hade kostat typ 120kr på Espresso House, haha. Men vi satt iallafall där i flera timmar och pratade, så himla mysigt verkligen.

Sedan i lördags så tänkte jag åka hem till föräldrarna med min och lillebrorsans bil eftersom att det kostar pengar att ha den på parkeringen vid R:s lägenhet. Så på vägen hem till dem så passade jag på att åka förbi cafét igen för att handla hem nybakat surdegsbröd och wow så gott det var!! Så är någon av er ifrån Sundsvall eller har vägarna förbi så kan jag absolut rekommendera bageriet! Utöver det här så har jag inte gjort så mycket mer. Vi var på pizza-kväll hos mormor & morfar i lördags vilket var underbart verkligen, en stund jag behövde! Älskar att spendera tid hos mormor och morfar! Men nu hörni är det dags för mig att kolla på en föreläsning som jag har missat, som tur är så spelas ju allting in! Ha en underbar dag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh alltså du är så grym som kämpar så mycket med plugget, heja dig! Men vad mysigt att du var och fikade med en vän, jag önskar så att vi bodde närmare för jag skulle också vilja fika med dig vännen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh tusen tack underbaring, hade varit såååå himla härligt att få fika med dig ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men gud så billigt café! Det hade man ju verkligen inte tackat nej till 😍 Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Hihi ellerhur ❤️ Kram
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229