VECKA 6: BIL

Hej fina ni. Dags för vecka 6 i fotoutmaningen #52veckorfoto! Om jag ska vara ärlig så hade jag helt glömt bort utmaningen för denna veckan och kom på det sent igårkväll (under tiden det spöregnade). Så när jag och R kom hem till mamma och pappa så gick jag direkt ner och hämtade en lapp. Höll tummarna för att jag skulle få något jag kunde göra inne, men så blev det ju inte, hihi. Jag fick en lapp som Rizvan faktiskt hade skrivit, nämligen "bil". Jag har, som jag berättat för er tidigare, ingen aning alls om vad som står på lapparna som R, Filip och mamma skrivit, så det är extra kul att få dem!

Hur som helst så var "bil" något jag nog aldrig trodde jag skulle fota haha. Det första som kom upp i mitt huvud var såna där typiska "skryt-bilder" som oftast killar som nyss tagit körkort lägger upp haha. Så jag drog med R ut i regnet och letade upp något ställe att fota på. Tanken var att vi skulle ta bilderna i skogen, men då körde jag förbi det här ödsliga garaget och tyckte att det såg supercoolt ut. Väl framme så ställde jag upp bilen och vi klev sedan ur den. Rizvan ställde sig sedan framför den för att driva med mig, men jag tyckte att det såg så coolt ut, så då föddes en ny idé, det vill säga det ni kan se på bilderna ovan, hihi. Jag vet inte riktigt om jag gillar bilderna eller inte, måste sova på saken haha. Det är nog inget jag skulle fota igen, men det var ju så himla kul att testa något nytt!! Hoppas allt är jättebra med er. Kram.

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Wow!! gillade verkligen bilderna! 😊 känns lite "mystiskt" att man inte ser ser hans ansikte, så impad av dina foton vännen 😊 *ler* Jag gillar dem verkligen!
Kramar<3
nouw.com/by_anniess
happyM
happyM,
Tusen tack, blir så himla glad ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
dks
dks,
Du imponerer vännen <3 Så dyktig både til å fotografere og redigere!! Kram <3
nouw.com/dks
happyM
happyM,
Tusen tack, du ska bara veta hur mycket det betyder med din pepp ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229