VECKA 9: Svartvitt

Vecka nio och dags för temat "svartvitt". Jag har faktiskt aldrig varit ett riktigt fan av svartvitt utan har alltid valt att ta färgglada bilder, oftast har jag till och med förstärkt färgerna i mina bilder när jag fotar. Så då blir det ju lite annorlunda att det två veckor i rad kommer just svartvita bilder, haha. Men som vi pratat om så är det ju det som är det roligaste med den här utmaningen, att den verkligen utmanar mig.

För den här veckan så hängde vi faktiskt på samma ställe som när jag tog de andra bilderna, i ett område som heter "Svartvik". Det finns en designer-grej där (jag har ingen aning om vad den symboliserar men tror det har något med någon strejk att göra). Hur som helst så har vi alltid åkt förbi den, utan att tänka mer på det (kanske muttrat lite över hur mycket pengar det krävdes för att bygga en så konstig grej som några pinnar som sticker ner i marken, hehe). Men då får man ju ta tillvara på det och den här gången testade vi att fota där. Jag tycker faktiskt att bilderna blev rätt coola. Inte mina favoritbilder kanske, men som sagt, superkul att testa något nytt! Hoppas allt är jättebra med er och att ni får en underbar vecka. Kram.

Gillar

Kommentarer

Enna
Enna,
Tycker svart och vita bilder är så fint! Det har verkligen varit så kul att få följa dig och se alla bilder du tar till ett nytt tema 😊
sayyeastofashion.blogg.se
happyM
happyM,
Åhhh men vad glad jag blir ❤️
nouw.com/happym
Pauline
Pauline,
happyM
happyM,
Tusen tack 😊
nouw.com/happym
IP: 82.99.3.229