Vi köpte vattenskoter

Som jag berättade för er så hyrde ju min morbror en vattenskoter en av dagarna vi var i stugan. Så galet rolig idé verkligen!! Jag hade aldrig tidigare åkt så jag trodde lixom att det var något som man blev helt blöt av att göra. Trodde det skulle skvätta upp massor och att man typ behövde sitta i badkläder. Men jag hade ju verkligen så himla fel!! För det första så kunde man sitta med sina vanliga kläder utan att få en endaste droppe på sig och för det andra så var det ju galet mysigt!! Det var en så himla kul upplevelse verkligen och alla gillade det så mycket att det slutade med en deal.. Haha.

Vi kom hem på söndagen och på måndagen så hade det här alltså lett till att vi numera är ägare av en vattenskoter, haha. Vår familj har tillsammans med min morbrors familj köpt en vattenskoter som just nu står parkerad i vårt garage. Dem har hunnit använda den några gånger under tiden jag varit sjuk och alla är supernöjda. Så det blev ju kanon! Vi planerar även att ta en till sväng till stugan snart och att då ta med den, så det ser jag fram emot! Hoppas ni har en fantastisk dag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså snacka om häftigt! Är så glad för er att ni köpte en! Jag har faktiskt aldrig åkt det men det ser så fruktansvärt skoj ut att åka så måste prova någon gång! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Hihi åh tack bästa du ❤️ Vi får ta en tur tillsammans!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Naatly
Naatly,
Så underbart!!! Vill ocksååå 😍 Kraam
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229