Vovve i korg

Hej fina ni. Hoppas ni fått en superbra start på det nya året. Det har verkligen jag fått. Nyårsdagen spenderade jag faktiskt tillsammans med familjen på restaurang. Vi hade tänkt beställa hem pizza som de flesta andra men det slutade med att vi gick ut på stan och käkade kinabuffe istället!! Mums, hihi. Jag uppskattar verkligen att få sånna kvällar med familjen och kunde dessutom inte ha varit gladare över att R får vara med på allting. Tänker att det är ju inte alltid att pojkvänner och familj går ihop, men som tur är så fungerar det underbart hemma med R. Det är ju inget som jag pratat om er med tidigare, men något som kan vara värt att nämna är ju att jag aldrig träffat R:s familj under de 2,5 åren vi varit tillsammans. Det beror på att dem kommer ifrån ett annat land och är uppväxta med en annan kultur och vill därför ej ha någon kontakt med mig. Vi lämnar det så, känns inte riktigt som min sak att gå in på då det inte är min familj det gäller samt att det är väldigt personligt. Tror ni förstår <3.

Bilderna på lille Polly tog jag i tisdags när jag ville ut och testa nya objektivet, hihi. Vad tycker ni?? Jag gillar hur det blev med den röda filten till Pollys svarta päls. Blir som lugn av bilderna på något sätt. Men nu hörni så ska jag gå tillbaka till pluggandet, har en hel del att ta tag i. Njut av dagen underbaringar. Kram.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Förstår dig helt med familjen. Vi har också två olika kulturer. Vi har varit ihop i 7 år och jag har inte träffat hans familj än 💕nouw.com/emmamehrali
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Men jag dör vad söta bilder!! Va duktig du är också! nouw.com/mathiildaeklund
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Vad använder du för kamera? 😊 nouw.com/mathiildaeklund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229